Wij zijn wij?
Wij zijn Mukkie.

Onze vacatures

Bij Mukkie werken we met mensen die hart hebben voor kinderen! En die de kennis en ervaring hebben die nodig is. U vertrouwt tenslotte het kostbaarste dat u heeft aan ons toe! Al onze pedagogisch medewerkers zijn volledig geschoold en bovendien in het bezit van, of in opleiding voor, het diploma kinder- EHBO en het certificaat VVE Programma peuterpraat.

Start Mukkie

In september 2008 hebben wij op feestelijke wijze de deuren van ons kinderdagverblijf geopend en konden wij de eerste kinderen opvangen. Samen hadden we al diverse ideeën over de vormgeving. Het moest in ieder geval een levendig dagverblijf zijn, waar ouders, kinderen en medewerkers centraal staan. Korte lijnen met ouders, veel contact met de medewerkers en met elkaar een mooi bedrijf neerzetten. Inmiddels al ruim 15 jaar kijken wij terug op bewogen jaren, maar kunnen we zeggen dat dat in ieder geval is gelukt. We zijn gestart met de bloemetjes groep en de Zonnetjes groep. In 2013 hebben we het pand uitgebreid en is de wolkjes groep erbij gekomen. Als laatste groep is in 2017 de Bijtjes groep erbij gekomen.

Even voorstellen

Bij Mukkie werken we met mensen die hart hebben voor kinderen en die de kennis en ervaring hebben die nodig is. U vertrouwt tenslotte het kostbaarste dat u heeft aan ons toe. Al onze pedagogisch medewerkers zijn volledig geschoold met een PW3 of PW4 diploma gericht op kinderopvang. Tevens zijn de meeste pedagogisch werkers in het bezit van een kinder EHBO diploma, de taaltoets en het VVE certificaat peuterpraat. De pedagogisch werkers die deze nog niet in het bezit hebben, worden hiervoor opgeleid.

Bijtjes

Michelle

Sharona

Kaylee

Lotte

Eline

Bloemetjes

 

Mellanie

Robin

Marion

Liesbeth

B

Wolkjes

Coriena

Melissa

Eline

Romy

Sanne

Zonnetjes

Mandy

Janine

Meggie

Michelle

Mandy

Daphne

Huishoudelijke medewerker

Ramona

Snel aanvragen

Rijnsburgerweg 96
2231 AG Rijnsburg
Maandag t/m vrijdag: 07:30 tot 18:30

071 – 70 740 01
Info@mukkie.nl