Bij Mukkie zijn we er
voor jouw kind.

Waar zit Mukkie

Kinderdagverblijf Mukkie vind je in Rijnsburg op de weg naar Oegstgeest. Rijnsburgerweg 96, 2231 AG Rijnsburg Een prachtige centrale locatie met een heel mooi buitenterrein.

Pa Knipperen

Kosten kinderopvang

Een overzicht van de kosten voor kinderopvang bij Mukkie. Bereken hier ook welke kinderopvlagtoeslag u kunt verwachten. Ook vind u hier informatie voor uw administratie.

Kind knipperen

Rondleiding of inschrijven

Wilt u bij ons komen kijken tijdens een rondleiding of wilt uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Mukkie? Dat kan geheel vrijblijvend. Meld u aan of geef ons een telefoontje.

Ma Knipperen

 

 

Welkom bij kinderdagverblijf Mukkie!

Mukkie is het vrolijke en veilige opvangadres voor uw kind! Wij zijn gevestigd in een ruim pand met een mooie tuin aan de Oegstgeesterweg 96 in Rijnsburg. Sinds 1 september 2008 bieden wij professionele dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De meeste kinderen komen uit Katwijk en Rijnsburg.

Een vast team van goed opgeleide en toegewijde medewerkers neemt dagelijks de zorg voor uw kind op zich. Iedere medewerkster staat vast op een groep, die maximaal 16 kinderen bevat. Met elkaar zorgen wij er voor dat uw kind een leuke en gezellige dag heeft.

Vast dagprogamma.

Spelen, rusten, eten, nieuwe dingen leren. Bij Mukkie hebben we een vast programma. Zo weten de kinderen wat ze kunnen verwachten en voelen zij zich veilig en vertrouwd. Verschillende (groeps)activiteiten wisselen elkaar af. Bekijk het dagprogramma voor een impressie. Bij Mukkie werken wij met het voorschoolse educatieprogramma Peuterpraat. Iedere maand is er een ander thema. Onze activiteiten sluiten daar op aan. Zo bereidt uw kind zich spelenderwijs voor op de basisschool!

Uiteraard voldoet Mukkie aan alle wettelijke eisen voor kinderopvang. Meer nog: wij hebben hart voor uw kind! Meer weten over de mogelijkheid van kinderopvang bij Mukkie? Klik hier

Dagprogramma

Wij proberen, zeker bij de kleinsten, zoveel mogelijk het eigen ritme van uw kind aan te houden. Uiteraard overleggen we regelmatig met u over de juiste aanpak!

Tussen 7.30 en 9.15 uur kunt u uw kind bij ons brengen.

Tussen 16.00-18.30 kunt u uw kind weer ophalen. Eerder kan natuurlijk ook. Als u dit doorgeeft aan de medewerkers houden wij hier rekening mee met slaap- en eettijden van uw kind.

09.15 – 09.45 uur Aan tafel fruit eten en limonade drinken
09.45 – 11.30 uur Spelen en activiteiten
11.30 – 12.00 uur Aan tafel brood eten en melk drinken
12.00 – 12.30 Bedtijd voor de allerkleinsten
12.30 – 15.00 Rusten en zelf spelen
15.00 – 15.30 Aan tafel drinken en crackers/yoghurt eten
15.30 – vertrek Zelf spelen en activiteiten. Bij geschikt weer buiten in de tuin
17.00 Nog even wat drinken

Wilt u uw kind inschrijven of meer informatie?